Ijssalon

 

We zijn open op de winkelnamiddagen (dinsdag, vrijdag en zaterdag), voor een pannenkoek, een ijsje of een koffie.

 

In het laagseizoen van oktober tot april kun je gezellig binnen zitten bij de haard. Je opwarmen na een wandeling bij een heerlijk kopje koffie.

 

  

Speciale cadeaubonnen voor het ijssalon : VIP cadeaubonnen Silver en Gold.

De Silver card is een 16 beurtenkaart, waarvan 8 coupes, 6 hoorntjes en 2 ijsbekers naar keuze. Prijs 109 €

 

De Gold  card is een 26 beurtenkaart, waarvan 14 coupes, 8 hoorntjes en 4 ijsbekers naar keuze. Prijs 169 €

 

De kaart staat niet op naam, en is 1 jaar geldig. Je kan dus gerust met het ganse gezin (of groep) van dezelfde kaart genieten.

Als VIP klant mag je aanschuiven via de drankrij. Dus direct bedient!

Verpakt in een mooi origineel geschenkdoosje.

 

Een verrassend, verfrissend en fijn cadeau!

 

Welke smaak in de ijsvitrine. 

We hebben iets heel leuks voor jullie voor de ijsvritrine!! Je weet wel, er kunnen 36 smaken in, maar we hebben er veel meer... Zo moeten we iedere week kiezen... wat laten we er uit en wat brengen we nieuw? Omdat je zou weten wanneer je favoriete smaak in de vitrine zit, hebben we een speciaal programmaatje gemaakt. Zie hieronder : je kan op de button klikken van "smaak abonnement toevoegen" en dan kan je je favoriete smaak aan ons doorgeven. Meer nog: als die smaak in de ijsvitrine zit, krijg je automatisch een mailtje!

Vergeet niet om onderaan de lijst met smaken op de button te klikken 'smaak abonnement toevoegen' ! Je krijgt daarna een bevestigingsmail.

Je kan steeds je smaken aanpassen of je uitschrijven uit het abonnement. Dit abonnement is geheel gratis.

  

  

De smaak moet goed zitten : Vanille roomijs met echte vanille stokken, aardbeien ijs met 40 % vruchten, chocolade ijs met stukjes chocolade in !

 

Steeds ijs in dozen verkrijgbaar van de meeste soorten. Afhalen kan in de zuivelwinkel tijdens de openingsuren, of in het ijssalon via de drankrij.

 

 

 

 

Idee : stel zelf uw ijscoupe samen ! Wij bedienen niet aan de tafel, er is teveel keuze. U kiest aan de ijsvitrine uw ijscoupe en die wordt direct gemaakt ! 

 

 

 

coupeaardbeien.pngDSC_0400aangepast.jpgDSC_1196aangepast.jpgDSC_1202aangepast.jpgDSC_1225aangepast.jpgIMG_20200422_110351.jpgkoffie1.pngpannenkoek11.jpgshutterstock_541379668aangepast.jpgshutterstock_555831643aangepast.jpg

 

Weerbericht de bossneppe

30 november -0001

D'oude Scheure

30 november -0001

Ons Verhaal

30 november -0001